• Посилання скопійовано

Резидент Дія.Сіті є контролюючою особою: що зі звітуванням?

Окремим об’єктом оподаткування податком на прибуток, що оподатковується за базовою ставкою, є скоригований прибуток контрольованої іноземної компанії

Резидент Дія.Сіті є контролюючою особою: що зі звітуванням?

Східне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків розповідає, що є окремим об’єктом оподаткування податком на прибуток підприємств, якщо резидент Дія Сіті – платник податку на особливих умовах є контролюючою особою.

Якщо резидент Дія Сіті – платник податку на особливих умовах є контролюючою особою, окремим об’єктом оподаткування податком на прибуток підприємств, що оподатковується за базовою (основною) ставкою – 18 відсотків, є скоригований прибуток контрольованої іноземної компанії, визначений відповідно до ст. 39-2 ПКУ.

Підпункт 141.9-1.4 ПКУ.

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»