• Посилання скопійовано

Нерезиденти-надавачі послуг фізособам мають відзвітувати з ПДВ до 9 листопада

Триває кампанія декларування ПДВ нерезидентами, які надають е-послуги фізособам, до 9 листопада 2022 року, термін сплати задекларованих сум ПДВ – до 9 грудня 2022 року

Нерезиденти-надавачі послуг фізособам мають відзвітувати з ПДВ до 9 листопада

Державна податкова служба України висловлює свою вдячність платникам податків нерезидентам, які у складний воєнний час підтримують нашу державу та сумлінно сплачують до бюджету податок на додану вартість.

Звертаємо увагу, що триває компанія декларування платниками – нерезидентами, які надають електронні послуги на території України фізичним особам, до 9 листопада 2022 року, термін сплати задекларованих сум податку на додану вартість – до 9 грудня 2022 року.

Щиро вдячні платникам, які вже подали декларації за ІІІ квартал 2022 року та сплатили до бюджету 12 058,2 тис. дол США і 1 628,3 тис. Євро.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»