• Посилання скопійовано

Наказ ДФС України від 04.08.2017 р. №515

Про затвердження Регламенту комп'ютерної обробки податкової звітності, звітності з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та іншої звітності в органах ДФС

Наказ ДФС України від 04.08.2017 р. №515

Про затвердження Регламенту комп'ютерної обробки податкової звітності, звітності з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та іншої звітності в органах ДФС

З метою забезпечення органами ДФС однакового підходу при комп'ютерній обробці поданої платниками звітності з податків, зборів та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування відповідно до вимог Податкового кодексу України з урахуванням змін, внесених Законом України від 21 грудня 2016 року N 1797-VIII "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні", та інших нормативно-правових актів, керуючись Положенням про Державну фіскальну службу України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 травня 2014 року N 236, наказую:

1. Затвердити Регламент комп'ютерної обробки податкової звітності, звітності з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та іншої звітності в органах ДФС (далі - Регламент), що додається*.

* Не наводиться.

2. Керівництву структурних підрозділів ДФС та головних управлінь ДФС в областях, м. Києві, Офісу великих платників податків ДФС у межах компетенції забезпечити неухильне дотримання вимог Регламенту.

3. Визнати такими, що втратили чинність, накази ДПС України від 14.06.2012 N 516 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо приймання та комп'ютерної обробки податкової звітності платників податків в органах ДПС України" та від 26.10.2012 N 940 "Про внесення змін до наказу ДПС України віл 14.06.2012 N 516".

4. Департаменту моніторингу доходів та обліково-звітних систем (Чмерук М. О.) забезпечити внесення цього наказу до Репозиторія звітної і статистичної інформації Державної фіскальної служби України відповідно до наказу ДФС від 07.10.2014 N 168.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

В. о. Голови М. В. Продан

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»