• Посилання скопійовано

Новини від «Дебету-Кредиту» – тепер у Viber!

У травні 2000 року редакція запустила новинний канал у Viber... і вже понад 50 тисяч бухгалтерів отримують новини від «Дебету-Кредиту» – як завжди, там оперативно, зрозуміло і тільки найголовніше. Приєднуйтесь!

Новини від «Дебету-Кредиту» – тепер у Viber!

Звісно, ви знаєте, що актуальні новини від редакції можна читати не лише на сайті, а й у вашій поштовій скриньці, підписавшись на пуш-повідомлення, на Фейсбуці, у найбільшому в Україні Телеграм-каналі для бухгалтерів ...і навіть у Інстаграмі.

І ось тепер редакція запустила свій новинний канал у Вайбер. Як завжди оперативно, зрозуміло і тільки найголовніше... Тож якщо вам зручно дізнаватись бухгалтерські новини саме у такий спосіб – приєднуйтесь, будемо раді!

В злежності від того, з якого пристрою ви зараз працюєте (смартфон чи комп`ютер), є два варіанти підписатись на новини від «Дебету-Кредиту» у Viber.

***

1) Якщо ви читаєте ци новину з телефона, достатньо просто перейти за посиланням:

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ VIBER
зі смартфону

2) А якщо ви зараз за комп`ютером чи ноутбуком, то включіть камеру вашого смартфону і наведіть на QR код, наведений нижче. Вам буде запропоновано перейти за посиланням. Один клік - і ви вже підписані!

 

На зв`язку!
Ваш «Дебет-Кредит»

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»