• Посилання скопійовано

Як працюватимуть банки на великодні та травневі свята?

Регламент роботи банківської системи на свята: 27 квітня - 1 травня, 9 травня вихідні дні, робочий день 30 квітня переноситься на 11 травня

Як працюватимуть банки на великодні та травневі свята?

Травень, як завжди, починається з додаткових вихідних: 1 травня - День праці та 9 травня - День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (День перемоги). 

Цього року вихідні виходять доволі тривалі, оскільки їм передують ще й великодні свята (28-29 квітня). У зв'язку з цим, Кабмін рекомендував перенести робочий день з вівторка 30 квітня на суботу 11 травня. А отже, вже цього тижня будемо мати п'ятиденні канікули - з  27 квітня по 1 травня. 

Як же в цей період працюватимуть банки?

Регламент роботи системи електронних платежів Нацбанку та банківської системи у зв’язку з перенесенням робочих днів у 2019 році був визначений Нацбанком ще на початку квітня. Про це ми повідомляли тут.

Так, згідно з повідомленням НБУ, графік роботи буде таким:

  • 27 квітня (субота) – вихідний;
  • 28 квітня (неділя, Великдень) – вихідний;
  • 29 квітня (понеділок) – вихідний;
  • 30 квітня (вівторок) – вихідний, робочий день з цього дня переноситься на суботу, 11 травня. За потреби 30 квітня банки можуть здійснювати касові операції з клієнтами без відкриття операційного дня банку.
  • 1 травня (середа) - вихідний;
  • 9 травня (четвер) - вихідний.

Звертаємо увагу, що останній день для сплати податків за березень 2019 року - це 26 квітня. Докладніше про це тут.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»