• Посилання скопійовано

Кого перевірить Держпраці у 2017 році: плани перевірок для усіх областей

Держпраці оприлюднила плани проведення планових перевірок госпсуб'єктів на 2017 рік практично для всіх областей

Кого перевірить Держпраці у 2017 році: плани перевірок для усіх областей

Зростання розміру мінімальної зарплати, розширення кола контролерів щодо законодавства з праці та активізація їх взаємодії між собою, введення астрономічних штрафів за недопущення інспекторів з праці до перевірки зробили тему перевірок від Держпраці дуже популярною.

І ось маємо ще одну тему для обговорення - оприлюднені Держпраці плани проведення перевірок на 2017 рік.

 

Які плани у перевіряльників та чи є в їхніх списках ви? 

Як ми уже повідомляли, Держпраці оприлюднила План проведення перевірок госпсуб'єктів на 2017 рік для Київської області. Проте не залишила без уваги й госпсуб'єктів інших областей... Ознайомитися з планами перевірок за всіма областями (крім Донецької та Луганської обл.) можна у переліку нижче. Повноваження Держпраці у Київській області поширюються як на територію Київської області, так і м. Києва, тому киянам слід шукати себе у списку по області. 

 

Зверніть увагу! При натисканні на назву області завантажується файл із сайту відповідного управління Держпраці у форматі *.xls, *.doc або навіть *.pdf - кому як повезло.
Шукати можна за допомогою сполучення клавіш Ctrl+F за назвою або кодом ЄДРПОУ.

 

 *****

Незалежно від того, чи знайшли ви себе в цьому переліку, чи ні - до перевірки краще бути готовим. У цьому вам допоможуть наші новини та аналітичні матеріали:

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»