• Посилання скопійовано

Затверджено форму службового посвідчення інспектора праці

Мінсоцполітики затвердило форму та опис службового посвідчення інспектора праці

Затверджено форму службового посвідчення інспектора праці

Нагадаємо, що згідно з п. 9 Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю  під час проведення інспекційного відвідування інспектор праці повинен пред’явити об’єкту відвідування або уповноваженій ним посадовій особі своє службове посвідчення

Власне форму та опис такого службового посвідчення інспектора праці й затвердило Мінсоцполітики наказом від 24.05.2017 р. № 866.

Переглянути форму можна тут>>

Зверніть увагу, що  згідно з п. 14 Порядку під час проведення інспекційного відвідування об’єкт відвідування має право не допускати до проведення інспекційного відвідування у разі:

  • відсутності службового посвідчення;
  • якщо на офіційному веб-сайті Держпраці відсутні рішення Мінсоцполітики про форми службового посвідчення інспектора праці, акта, довідки, припису, вимоги, перелік питань, що підлягають інспектуванню.

Докладно про порядок проведення перевірок ми розповідали тут та в аналітиці ось тут (для передплатників).

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування, яке заплановане на 16 червня 2017 року в "Офіційному віснику України" № 47.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»