• Посилання скопійовано

Кого перевірить Держпродспоживслужба у 2018 році: план перевірок

До плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Держпродспоживслужби на 2018 рік увійшло понад 32 тисячі компаній

Кого перевірить Держпродспоживслужба у 2018 році: план перевірок

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів  наказом від 28.11.2017 р. № 1131 затвердила річний план здійснення заходів державного нагляду (контролю) Держпродспоживслужби на 2018 рік.

Завантажити план можна  у форматі  .pdf  тут>>

До плану перевірок  Держпродспоживслужби увійшло 32 677 суб'єктів господарювання з різними ступенями ризику (високий, середній та незначний). Зазначено також з якою метою здійснюватиметься перевірка (предмет здійснення державного нагляду), коли розпочнеться та скільки триватиме.

***

Хто ще завітає на перевірку у 2018 році? – читайте у зручному довіднику від редакції «Дебету-Кредиту».

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»