• Посилання скопійовано

Оприлюднено план перевірок Держархбудінспекції на 2018 рік

До Плану увійшло 3728 підприємств та підприємців з різним ступенем ризику

Оприлюднено план перевірок Держархбудінспекції на 2018 рік

Держархбудінспекція наказом від 29.11.2017 р. №1788 затвердила річний план здійснення заходів державного нагляду (контролю) за діяльністю суб’єктів господарювання на 2018 рік.

Ознайомитися з планом перевірок можна тут>>

До Плану увійшло 3728 підприємств та підприємців з різним ступенем ризику. Щодо кожного з них зазначено дату перевірки та її тривалість (5-10 днів).

Перевірки проводитимуться з питань дотримання:

  • ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками,
  • вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт.

***

Хто ще завітає на перевірку у 2018 році? – читайте у зручному довіднику від редакції «Дебету-Кредиту».

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»