• Посилання скопійовано

Як відпрацювала податкова міліція за 9 місяців 2018 року

За результатами січня-вересня 2018 року економічний ефект від роботи податкової міліції склав 10,1 млрд грн.

Як відпрацювала податкова міліція за 9 місяців 2018 року

ДФСУ розповідає, що за результатами січня-вересня 2018 року економічний ефект від роботи податкової міліції склав 10,1 млрд грн.

Зокрема, протягом 9 місяців поточного року упереджено розкрадання 2,7 млрд грн ПДВ, вилучено з незаконного обігу 4,3 млрд грн грошових коштів та майна, відшкодовано бюджету грошовими коштами 3,1 млрд грн, що на 5,8% перевищує аналогічний показник січня – вересня 2017 року.

У тому числі в рамках кримінальних проваджень відшкодовано 1,6 млрд грн завданих збитків, що перевищує аналогічний показник минулорічного періоду на 6,8%, виявлено 50 конвертаційних центрів, з вигодонабувачів яких стягнуто 704 млн грн (на 2,9% більше, ніж у відповідному періоді минулого року).

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»