• Посилання скопійовано

Уряд дав старт розподілу ДФС на податкову та митну служби

6 березня на своєму черговому засіданні Кабмін затвердив положення про податкову та митну служби

Уряд дав старт розподілу ДФС на податкову та митну служби

Кабінет Міністрів України схвалив запуск реформи з розподілу ДФСУ, затвердивши положення про податкову та митну служби. Відповідні документи є у розпорядженні РБК-Україна.

На сьогоднішньому засіданні Кабмін затвердив положення про Державну податкову службу України, а також визначив, що вона реалізує державну податкову політику, адміністрування єдиного внеску на соціальне страхування, політику в сфері боротьби з порушеннями податкового законодавства.

Також затверджено положення про Державну митну службу, яка реалізує державну митну політику, політику у сфері боротьби з порушеннями митного законодавства. Діяльність Митної служби координується Кабінетом міністрів України через міністра фінансів.

"Зазначеними положеннями визначаються основні завдання, функції Державної податкової служби України та Державної митної служби України, а також закріплюються повноваження голів зазначених служб", - йдеться в пояснювальній записці.

 

UPD_19.03.2019

З'явився текст положення. Його можна переглянути тут.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»