• Посилання скопійовано

Максим Нефьодов переміг у конкурсі на посаду голови ДМС

25 червня комісія з питань вищого корпусу держслужби прийняла рішення рекомендувати Уряду призначити Максима Нефьодова головою ДМС

Максим Нефьодов переміг у конкурсі на посаду голови ДМС

Мінфін на своїй сторінці у Facebook повідомив, що пройшов заключний етап конкурсного відбору на очільника Державної митної служби України, який проводила Комісія вищого корпусу державної служби.

Трійка фіналістів у прямому ефірі представила членам Комісії свою програму розвитку Митної служби у вигляді презентації, а потім кожен із претендентів відповідав на запитання представників бізнесу, народних депутатів, експертів та членів Комісії.

Результати конкурсу:

  • Євген Гармаш не набрав достатньої кількості балів для рейтингового оцінювання;
  • Андрій Саварець – 12,33 бала;
  • Максим Нефьодов – 16,97 бала.

За результатами оцінювання кандидатів Комісія рекомендувала Кабінету Міністрів України призначити Максима Нефьодова Головою Державної митної служби України.

Створення ефективної, прозорої та вільної від корупції Митної служби є вимогою номер один від чесного бізнесу та ключова умова для прискорення економічного зростання. Мінфін покладає на нового очільника митниці амбітні завдання – створити в Україні митницю європейського зразка.

Віримо, що новий керівник ДМС візьме курс на ліквідацію тіньових схем, спрощення митних процедур та діджиталізацію митниці.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»