• Посилання скопійовано

Новий вид шахрайства від псевдоподатківців: перевірка масок та дезінфікуючих засобів

За інформацією ДПС, у Сумській області до ФОП почали приходити псевдоподатківці з метою перевірки застосування масок та дезінфікуючих засобів

Новий вид шахрайства від псевдоподатківців: перевірка масок та дезінфікуючих засобів

ДПС повідомляє, що «псевдоподатківці» на Сумщині залякували підприємців перевірками наявності масок та дезінфікуючих засобів

Шахраї телефонують до керівників підприємств чи підприємців (переважно власників аптечних закладів) та повідомляють про перевірки наявності масок та дезінфікуючих засобів.

При цьому особи, які телефонують повідомляють про можливість урегулювання питання через керівництво та вимагають 10 тис грн «за невтручання в діяльність».

Податківці наголошують: Не ведіться на провокації злоумисників❗️А якщо виявили шахраїв - телефонуйте до Нацполіції - 102.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»