• Посилання скопійовано

У 2021 році не буде податкових перевірок ФОПів, малого та середнього бізнесу: запевняє заступник голови ДПС

За словами заступника голови відомства Наталії Рубан, ДПС у 2021 році не збирається проводити планові перевірки фізичних осіб – підприємців, а також малого та середнього бізнесу

У 2021 році не буде податкових перевірок ФОПів, малого та середнього бізнесу: запевняє заступник голови ДПС

Про це в Укрінформі під час презентації публічного звіту Державної податкової служби за 2020 рік сказала перший заступник голови відомства Наталія Рубан.

«Нам дозволили проводити планові перевірки, до 5 тисячі перевірок у нас планується в цьому році», – сказала Рубан.

При цьому, за її словами, 95% уваги приділяється великим підприємствам.

«У цих списках (підприємств – ред.), які дозволені до перевірки, взагалі немає ФОПів – ні великих, ні малих. Немає малого та середнього бізнесу. В основному це великий капітал», – підсумувала перший заступник голови ДПС.

Згідно зі ст. 77 ПКУ, до плану-графіка проведення документальних планових перевірок відбирають платників, які мають ризик несплати податків та зборів, невиконання іншого законодавства.

***

Читайте також:

Джерело: УКРІНФОРМ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»