• Посилання скопійовано

Зеленський пообіцяв бізнесу зменшити перевірки та податкове навантаження

За словами Президента, в Україні має запуститися програма економічного патріотизму. Зокрема, передбачається зменшення податкового навантаження на бізнес і обмеження перевірок

Зеленський пообіцяв бізнесу зменшити перевірки та податкове навантаження

Президент України Володимир Зеленський оголосив про запуск в країні програми економічного патріотизму. Вона включає зниження податкового навантаження на бізнес і зменшення перевірок.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звернення Зеленського.

«Патріот – це той, хто бореться з ворогом за свою землю. І той, хто вкладається в неї грошима і створює на ній робочі місця», – сказав Зеленський.

Глава держави додав, що в Україні запускається програма економічного патріотизму. Вона покликана стати додатковими стимулами для локалізації українського виробництва і підтримкою окремих галузей.

«Зменшення податкового навантаження на бізнес і обмеження перевірок. Це стимули для залучення коштів населення в бізнес і банківську систему. Зниження ПДВ (податку на додану вартість – ред.) на бензин і дизель. Це дозволить знизити ціни на заправки. Наша мета – здобуття економічної незалежності. Особливо в енергетиці», – підкреслив Зеленський.

Президент додав, що завтра у нього пройде зустріч із ТОП-50 українського великого бізнесу. Глава держави зазначив, що всі вони мають залишитись в Україні.

«Всі вони мають залишитися в Україні. Їхні підприємства знаходяться на українській землі. Яку захищають наші військові. Отже, і бізнес має захищати нашу економіку, фінанси, створювати робочі місця. Підіймати та зміцнювати Україну. Разом. Кожен на своєму фронті», – сказав він. Зеленський.

***

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»