• Посилання скопійовано

З 5 квітня запрацює ЦОП ГУ ДПС у м. Києві

Наразі надання послуг буде можливе лише в одному ЦОП м. Києва за адресою вул. Шолуденка 33/19. Однак отримати адміністративні послуги у ЦОП зможуть всі громадяни, незалежно від місця реєстрації

З 5 квітня запрацює ЦОП ГУ ДПС у м. Києві

Головне управління ДПС у м. Києві повідомляє, що з 5 квітня запрацює ЦОП ГУ ДПС.

Адреса розміщення ЦОП: вул. Шолуденка 33/19.

Графік роботи: вівторок з 11:00 до 15:00, четвер з 11:00 до 15:00.

На даний час до переліку послуг, які будуть надаватися, увійшли:

  1. Видача документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі, крім подання облікової картки фізичної особи – платника податків та повідомлення (для фізичних осіб, які відмовилися від РНОКПП).
  2. Видача довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи (в електронному вигляді).
  3. Видача електронного цифрового підпису.

Перелік послуг буде поступово доповнюватися.

Нагадуємо, наразі надання послуг буде можливе лише на зазначеній локації, однак отримати адміністративні послуги у ЦОП зможуть всі громадяни, незалежно від місця реєстрації.

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»