• Посилання скопійовано

Комітет ВРУ незадоволений роботою БЕБ: результати звіту Мельника

Керівника БЕБ Вадима Мельника викликали «на килим» відразу до двох Комітетів Верховної Ради. Железняк заявив про провал роботи БЕБ

Комітет ВРУ незадоволений роботою БЕБ: результати звіту Мельника

Нагадаємо, що рік тому було створено новий орган – Бюро економічної безпеки (БЕБ). Він мав узяти на себе деякі функції СБУ щодо боротьби з економічною злочинністю. Також зі створенням БЕБ ліквідували податкову міліцію.

Однак 3 жовтня керівника БЕБ Вадима Мельника викликали «на килим» відразу два комітети Верховної Ради - з питань податкової політики та правоохоронної діяльності.

За словами Железняка, по результатам заслуховування БЕБ:

  1. Орган так і не створений. До 10% штату,  з них більше 70% це екс-податкова міліція…
  2. Так і не отримано відповідей скільки ж грошей приніс БЕБ в Бюджет. Тобто отримали їх декілька: від 3 млрд до 50 млрд грн. А перевіряємо на сайті Генпрокурора – там нуль. 

Звертаємо увагу! Подробиць та висновків від Гетманцева та його комітету поки немає.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»