• Посилання скопійовано

Нюанси заповнення рядка «Військовий збір» розділу II форми №1ДФ

ДФСУ нагадала, що у рядку «Військовий збір» розділу II ф. №1ДФ зазначається загальна сума доходів, нарахована (виплачена) платникам податків, зокрема виплати фізособам-підприємцям

Нюанси заповнення рядка «Військовий збір» розділу II форми №1ДФ

ДФСУ у листі від 05.01.2018 р. №65/Б/99-99-13-01-01-15/ІПК нагадує, що порядок відображення відомостей у розділі II «Оподаткування процентів, виграшів (призів) у лотерею та військовий збір» передбачено п. 3.11 розділу III Порядку.

Зокрема, встановлено, що у рядку «Військовий збір» загальна сума нарахованого доходу, загальна сума виплаченого доходу, загальна сума нарахованого військового збору та загальна сума перерахованого до бюджету військового збору відображаються у грошовій формі, вираженій у національній валюті (у гривнях з копійками).

Отже, у графах загальна сума нарахованого (виплаченого) доходу рядка «Військовий збір» розділу II форми №1ДФ зазначається загальна сума доходів, що була нарахована (виплачена) платникам податків, зокрема, виплати фізичним особам — підприємцям.

Про таку ж позицію податківців ми розповідали туттут і тут.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»