• Посилання скопійовано

Насірова поновлено на посаді голови ДФС, – рішення суду

Обвинуваченого детективами Нацантикорупційного бюро в зловживанні службовим становищем Романа Насірова поновили на посаді голови ДФС

Насірова поновлено на посаді голови ДФС, – рішення суду

Про це на власній сторінці в Facebook написав народний депутат Андрій Журжій.

«Суд поновив Насірова на посаді голови ДФС», – повідомив політик.

Окружний адміністративний суд м. Києва скасував розпорядження Кабміну про звільнення Насірова Р.М., зобов`язав поновити його на посаді та виплатити упущений заробіток (мова йде про майже 183 тис грн). «Стягнути з Державної фіскальної служби України на користь Насірова Романа Михайловича суму середнього заробітку за час вимушеного прогулу у розмірі 183 342 гривні 84 копійки», – йдеться в ухвалі.

Нагадаємо, що Насіров підозрювався у зловживанні службовим становищем, наданні недостовірної інформації під час декларування майна і доходів, а також у завданні державі збитків в особливо великих розмірах. 

При цьому Уряд звільнив Насірова з посади голови ДФС ще 31 січня 2018 року. Про це ми розповідали тут.

Згодом Насіров попросив суд поновити його на посаді Голови ДФС. Про це читайте тут.

Ні в Кабміні, ні в антикорупційній прокуратурі наразі не бачили рішення суду. В той же час Уряд «звичайно, буде подавати апеляцію на рішення про його (Насірова - ред.) відновлення на посаді». Про це заявив народний депутат Вадим Денисенко на своїй сторінці у Facebook.

***

Читайте також:

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»