• Посилання скопійовано

Нормативні форми для «спрощенців»

На офіційному веб-сайті Міністерства фінансів України розміщено наказ Міністерства фінансів України від 15.12.2011 р. №1637, яким затверджено:

форму книги обліку доходів (для платників єдиного податку першої і другої груп та платників єдиного податку третьої групи, які не є платниками податку на додану вартість);

порядок ведення книги обліку доходів платників єдиного податку першої і другої груп та платників єдиного податку третьої групи, які не є платниками податку на додану вартість;

форму книги обліку доходів і витрат (для платників єдиного податку третьої групи, які є платниками податку на додану вартість);

порядок ведення книги обліку доходів і витрат платників єдиного податку третьої групи, які є платниками податку на додану вартість.

Наголошуємо, що згаданий наказ встановлює лише форми книг та порядок їх ведення і не передбачає порядку їх виготовлення. Отже, підприємець може самостійно виготовити книгу шляхом роздрукування з офіційного веб-сайту Міністерства фінансів України.

Крім того, на офіційному веб-сайті Міністерства фінансів України розміщено також наказ Міністерства фінансів України від 20.12.2011 р. №1675, яким затверджено:

форму свідоцтва платника єдиного податку;

порядок видачі свідоцтва платника єдиного податку;

форму заяви про застосування спрощеної системи оподаткування;

порядок подання заяви про застосування спрощеної системи оподаткування;

форму розрахунку доходу за попередній календарний рік, що передує року переходу на спрощену систему оподаткування.

 

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»