• Посилання скопійовано

Спрощена система оподаткування: інфографіка від Мінфіну

Міністерство фінансів України опублікувало інфографіку, в якій зазначило основні пропозиції щодо спрощеної системи оподаткування в межах нової податкової реформи

Як зазначило Міністерства фінансів України на своїй офіційній сторінці у Facebook: "Вже другий тиждень ми слідкуємо за жвавими дискусіями довкола нашого проекту податкової реформи, намагаємося відповідати на ваші коментарі та запитання. Ми розуміємо, наскільки ці зміни важливі, адже вони стосуються кожного українця. "

Відсьогодні Мінфін обіцяє публікувати стислий виклад запропонованих змін у вигляді інфографіки. Ознайомлюватимемо з ними і Вас. Розпочнемо зі спрощеної системи оподаткування

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство фінансів України

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»