• Посилання скопійовано

Для переходу ІТ-компаній до складу "Дія. Сіті" затверджено форму заяви

Мінфін затвердив форму Заяви про перехід юридичної особи на оподаткування як резидента Дія Сіті або відмову від такого оподаткування. Також ним затверджено Порядок подання та розгляду такої Заяви

Для переходу ІТ-компаній до складу "Дія. Сіті" затверджено форму заяви

ДПС повідомляє, що відповідно до пп. 141.10 ПКУ Міністерством фінансів України видано наказ від 17.03.2022 р. №99 «Про затвердження форми Заяви про перехід юридичної особи на оподаткування як резидента Дія. Сіті – платника податку на особливих умовах або відмову від такого оподаткування та Порядку подання та розгляду такої Заяви», який зареєстрований в Міністерстві юстиції України 29 березня 2022 року за № 364/37700.

Цим наказом затверджено форму Заяви про перехід юридичної особи на оподаткування як резидента "Дія. Сіті" – платника податку на особливих умовах або відмову від такого оподаткування (далі – Заява) та Порядок подання та розгляду Заяви про перехід юридичної особи на оподаткування як резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах або відмову від такого оподаткування. 

Податківці звертають увагу, що дія цього Порядку поширюється на юридичних осіб – резидентів Дія. Сіті – платників податку на прибуток підприємств.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Спрощена система/Юрособи на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Юрособи на єдиному податку»