• Посилання скопійовано

СГ, які займаються азартним бізнесом, тепер можуть перейти на спецгрупу ЄП зі ставкою 2%

СГ, які здійснюють діяльність з організації, проведення азартних ігор, лотерей (крім розповсюдження лотерей), парі (букмекерське парі, парі тоталізатора) з 26 квітня також можуть обрати групу ЄП за ставкою 2%

СГ, які займаються азартним бізнесом, тепер можуть перейти на спецгрупу  ЄП зі ставкою 2%

ДПС у Дніпропетровській області повідомляє, що Закон України від 14 квітня 2022 року № 2192-IX «Про внесення змін до розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України та розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України» набрав чинності 26.04.2022.

Законом № 2192 абзац третій п.п. 9.3 п. 9 підрозділу 8 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (ПКУ) виключено.

Тобто, обмеження щодо неможливості обрати третю групу єдиного податку з особливостями оподаткування, встановленими п. 9 підрозділу 8 розділу ХХ ПКУ, суб’єктами господарювання (юридичними особами та фізичними особами – підприємцями), які здійснюють діяльність з організації, проведення азартних ігор, лотерей (крім розповсюдження лотерей), парі (букмекерське парі, парі тоталізатора) тепер відсутні.

Закон № 2192 опубліковано в офіційному виданні «Голос України» від 25.04.2022 № 93.

 

Всі новини на тему функціонування платників єдиного податку під час воєнного стану можна переглянути тут>>

Джерело: ДПС у Дніпропетровській області

Рубрика: Спрощена система/Юрособи на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Юрособи на єдиному податку»