• Посилання скопійовано

ФОП планує займатися ремонтом авто: яку групу ЄП обрати?

Якщо ФОП здійснює ремонт авто відповідно до договору, згідно з яким замовником є страхова компанія, то потрібно обирати ІІІ групу

ФОП планує займатися ремонтом авто: яку групу ЄП обрати?

ДПС у Львівській області пояснює, що ФОП, який здійснює ремонт та технічне обслуговування автотранспортних засобів, у випадку що замовником робіт виступає фізична особа, яка ї здійснює оплату виконаних робіт, може обрати першу, другу або третю групу платника єдиного податку.

Якщо ФОП здійснює ремонт автотранспортного засобу відповідно до договору, згідно з яким замовником є фізична особа (у якої виник страховий випадок), яка підписує акт виконаних робіт, але оплату виконаних послуг з ремонту автотранспортного засобу фізичної особи здійснює страхова компанія, то такий підприємець має право обрати другу або третю групу платника єдиного податку.

Якщо ФОП здійснює ремонт автотранспортного засобу відповідно до договору, згідно з яким замовником є страхова компанія, яка підписує акт виконаних робіт та здійснює оплату за виконання послуг у зв’язку з настанням страхового випадку, то такий підприємець має право обрати третю групу платника єдиного податку.

Джерело: ДПС у Львівській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»