• Посилання скопійовано

Гетманцев навів результати впровадження спецгрупи ЄП

Загальна кількість платників на спецгрупі ЄП на сьогодні становить 252,9 тис. осіб, серед яких юросіб - 48,1 тис. За словами Гетманцева, система працює та користується попитом бізнесу

Гетманцев навів результати впровадження спецгрупи ЄП

Про ефективність впровадження 2%-го єдиного податку, введеного за ініціативою Податкового Комітету ВРУ та підтримки Уряду на початку війни, розповів Голова Комітету Данило Гетманцев у своєму Телеграм-каналі.

Загальна кількість платників на сьогодні складає — 252,9 тис. осіб, серед яких юрособи складають 48,1 тис. При цьому, скасування пільг із ввезення на митну територію товарів з 1 липня поточного року не вплинуло на кількість платників, яка з 1 серпня збільшилася на 9,5 тис. осіб, (у тому числі на 2,9 тис. юридичних осіб).

Гетманцев підкреслив, що система працює та користується попитом бізнесу. 

Він наголосив, що запровадження унікальної системи єдиного податку для всіх платників не тільки дозволило вивести бізнес із зацепеніння перших тижнів війни, але й не призвело до зменшення надходжень до державного бюджету, показники якого, попри війну і зменшення економіки цього року, рік до року перевиконуються.

Всі новини на тему спецгрупи ЄП дивиться за посиланням.

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»