• Посилання скопійовано

"Київенерго": платіжки, розіслані киянам, недійсні

За послуги "Київенерго" необхідно розраховуватись лише за платіжними документами енергокомпанії

"Київенерго": платіжки, розіслані киянам, недійсні

Про це йдеться у повідомленні на сайті "Київенерго".

У зв'язку із розповсюдженням КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (ГІОЦ) нового формату платіжки, єдиної для усіх комунальних послуг, "Київенерго" звертає увагу:

оплата послуг "Київенерго", як і раніше, має здійснюватися виключно за платіжними документами "Київенерго", сформованих розрахунковою системою енергокомпанії.

У платіжках "Київенерго" відображені точні обсяги споживання, коректні нарахування та реквізити вашого особового рахунку. Тому кошти, сплачені за цими рахунками, гарантовано будуть зараховані за спожиті вами послуги.

Тому у компанії просять не сплачувати послуги з тепло- та електропостачання у січні за платіжками ГІОЦ, оскільки  гарантувати надходження коштів за спожиті послуги на особові рахунки клієнтів "Київенерго" не може.

Нові платіжки "Київенерго" за електроенергію ви отримаєте до 16 січня, а за опалення і гарячу воду – з 15 по 22 січня.

Читайте також: "Укрпошта" призупинила прийом комунальних платежів у Києві 

Джерело: «Київенерго»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»