• Посилання скопійовано

Комісія з енергетики скасувала абонплату за газ

Рішення про введення абонплати за газ скасували на сьогоднішньому засіданні НКРЕКП

Комісія з енергетики скасувала абонплату за газ

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), скасувала раніше прийняте рішення про введення абонентської плати за газ.

Про це на засіданні Нацкомісії заявив її голова Дмитро Вовк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Скасувати (рішення про введення абонентської плати за розподіл газу, - ред.), провести додаткові консультації, забезпечити, щоб для жодного українця не було підвищення згідно з цим рішенням", - зазначив Вовк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НКРЕКП призупинить рішення про абонплату за газ, щоб не допустити підвищення загального рахунку для населення. "НКРЕКП ініціює додатковий період для адаптації споживачів з найменшими типорозмірами лічильників і перенесе введення окремої плати для цієї категорії споживачів до прийняття рішення щодо зниження тарифів на теплову енергію", - заявляв Дмитро Вовк минулого тижня. Зазначимо, з критикою прийнятого НКРЕКП рішення виступали президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Джерело: Українська правда

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»