• Посилання скопійовано

Японія спростила візові вимоги для українців

Із 1 січня 2018 року Японія спростила візові вимоги для громадян України, проте спрощення стосується лише короткострокових візитів до Японії

Японія спростила візові вимоги для українців

Із 1 січня 2018 року Японія спростила візові вимоги для громадян України. Спрощення стосується короткострокових візитів до Японії, - передає "РБК-Україна".

За даними посольства Японії в Україні, коло заявників, які мають право на багаторазові візи для короткотермінового перебування, буде розширене, а також строк дії віз буде збільшено з трьох до п’яти років максимум.

Зазначено також, що в доповнення до наявних одноразових віз, запроваджуються багаторазові візи (зі строком дії три роки і максимальним строком перебування 30 днів) для короткотермінового перебування з різними цілями, в тому числі туризму. Крім того, у випадку самостійної оплати поїздки заявнику не буде потрібно надавати документи від гаранта.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 1 січня 2018 року громадяни Росії можуть в'їжджати в Україну тільки за біометричними паспортами або після фіксації біометричних даних на кордоні.

***

Читайте також: Україна та ОАЕ домовилися про безвізовий режим

 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»