• Посилання скопійовано

Минулого року за житловими субсидіями зверталися переважно самотні люди, – Держстат

У Держстаті розповіли, що у січні-грудні 2017 р. за субсидіями на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулося 8,2 млн господарств, причому переважна більшість – самотні жителі або сім’ї з двох людей

Минулого року за житловими субсидіями зверталися переважно самотні люди, – Держстат

У січні-грудні 2017 року за субсидіями на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулося 8,2 млн господарств, причому переважна більшість – самотні жителі або сім’ї з двох людей. Про це свідчать дані Держслужби статистики України, - передає "Урядовий портал".

Так, у грудні – з настанням нового опалювального сезону – субсидію отримали 6,9 млн домогосподарств, з них 37,5% – самотні люди, 28,2% – сім’ї з двох людей, здебільшого пенсіонерів. Середній розмір субсидії на одне домогосподарство в грудні склав 993,4 грн.

Таким чином, державна допомога у вигляді субсидій на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг затребувана здебільшого людьми похилого віку та самотніми мешканцями, які були і залишаються в пріоритеті державної системи соцзахисту.

***

Читайте також: 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»