• Посилання скопійовано

З цього року 16 липня професійне свято відзначатимуть не лише бухгалтери, а й аудитори. Щиро вітаємо колег!

Завдяки Указу Президента від 20.04.2018 р. №103/2018 «Про внесення змін до Указу Президента України від 18 червня 2004 р. №662» День бухгалтера, який щороку відзначається 16 липня, стало святом Дня бухгалтера та аудитора

Про це повідомила народний депутат України, голова Комітету з питань податкової та митної політики  Ніна Южаніна.

«Рівно 25 років тому парламентом І скликання був прийнятий Закон України «Про аудиторську діяльність в Україні», який, до речі, був першим на пострадянському просторі. <…> До ювілейної дати народження професії аудитри отримали винагороду: Указом Президента України від 20 квітня 2018 р. «Про внесення змін до Указу Президента України від 18 червня 2004 р. №662» свято День бухгалтера, яке щороку відзначається 16 липня, стало святом Дня бухгалтера та аудитора» - зазначила вона.

Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»