• Посилання скопійовано

Відеофіксатори порушень ПДР будуть інформувати поліцію в реальному часі. Оприлюднено проект постанови КМУ

Мінекономрозвитку оприлюднило проект постанови КМУ «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 р. №374 і від 13 січня 2016 р. №94»

Відеофіксатори порушень ПДР будуть інформувати поліцію в реальному часі. Оприлюднено проект постанови КМУ

10 травня Мінекономрозвитку на свому офіційному сайті оприлюднило для публічного обговорення проект постанови КМУ «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 р. №374 і від 13 січня 2016 р. №94» (завантажити)

Як зазначено у пояснювальній записці, проект постанови розроблено з метою забезпечення підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні шляхом впровадження сучасних ЗВТ, які мають функції фото-, відеофіксації в автоматичному режимі та можливості використання їх для фіксації порушень правил дорожнього руху.

З огляду на це, проектом пропонується внести зміни до п. 21 додатка 1 до Технічного регламенту законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, затвердженого постановою КМУ від 13.01.2016 р. №94. Зокрема, пункт «вимірювачі швидкості руху транспортних засобів дистанційні» запропоновано викласти у новій редакції - «вимірювачі просторово-часових параметрів місцеположення транспортних засобів дистанційні».

Аналогічну зміну внесено до п. 20 у графі «Найменування категорії законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що підлягають періодичній повірці» додатка до постанови КМУ від 04.06.2015 р. №374.

Висловити свою думку щодо даного проекту постанови можна на сайті Мінекономрозвитку>>

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»