• Посилання скопійовано

Як отримати «пакунок малюка» при народженні дитини: бланк заяви та рекомендації Мінсоцполітики

Кожна мама, яка буде виписуватись з пологового будинку з 1 вересня 2018 року, може звернутись із письмовою заявою про отримання одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка»

Як отримати «пакунок малюка» при народженні дитини: бланк заяви та рекомендації Мінсоцполітики

Як повідомляє Мінсоцполітики, відповідно до Постанови від 30.05.2018 р. №427 та Постанови від 20.06.2018 р. №512 розпочато реалізацію проекта. Так, кожна мама (інший законний представник новонародженої дитини), яка виписується з пологового будинку починаючи з 1 вересня 2018 року, має отримати під час виписки одноразову натуральну допомогу «пакунок малюка».

Згідно із п. 9 Порядку №512, якщо на день виписки новонародженої дитини у пологовому будинку була відсутня допомога «пакунок малюка», місцевий структурний підрозділ з питань соціального захисту населення на підставі заяви отримувача допомоги «пакунок малюка» організовує забезпечення отримувача такою допомогою.

Зважаючи на викладене, кожна мама, яка буде виписуватись з пологового будинку з 1 вересня 2018 року, може звернутись із письмовою заявою про отримання одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» (завантажити бланк заяви) до місцевого структурного підрозділу з питань соціального захисту населення. Заяву можна подати безпосередньо в пологовому будинку.

У результаті співпраці між пологовими будинками та структурними підрозділами з питань соціального захисту населення заяву буде передано на розгляд структурному підрозділу з питань соціального захисту населення, який забезпечить надання «пакунку малюка» отримувачу за місцем проживання.

Пам’ятка щодо отримання одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

Що увійде до комплекту «пакет малюка»? Читайте тут>>

***

Читайте також: Уряд уточнив терміни видачі «пакунків малюка»

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»