• Посилання скопійовано

Чи потрібно для оформлення субсидії додавати різноманітні довідки?

Міністр соцполітики України Андрій Рева стверджує, що у загальному випадку для оформлення субсидії потрібні лише заява і декларація про доходи

Чи потрібно для оформлення субсидії додавати різноманітні довідки?

Мінсоцполітики розповідає, що субсидіанти часто запитують чи потрібно для оформлення субсидії додавати різноманітні довідки.

Міністр соціальної політики України Андрій Рева стверджує, що у загальному випадку для оформлення субсидії потрібні лише Заява і Декларація про доходи.

Довідки потрібні якщо громадяни бажають оформити субсидію не на всіх зареєстрованих, а лише фактично проживаючих у помешканні осіб. Тоді до справи додаються документи з місця роботи в іншому місті, про навчання в іншому місті, про перебування на лікуванні, про постійне місце проживання з ЖЕКу, сільської чи селищної ради.

Субсидію призначають на рік – від травня до травня наступного року. Розмір субсидії розраховують окремо – на літній період, і окремо – на зимовий виключно на основі доходів зареєстрованих і фактично проживаючих у помешканні осіб.

Якщо допомогу уже призначено на новий рік (2018 – 2019 рр.), у жовтні їх розмір на опалювальний сезон розрахують автоматично, без повторного звернення.

 

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»