• Посилання скопійовано

Які доходи слід зазначити в декларації щодо субсидії?

Міністр соцполітики вказав, які види доходів слід зазначити в декларації щодо субсидії

Які доходи слід зазначити в декларації щодо субсидії?

Заповнюючи декларацію про доходи, у людей часто виникає питання: чи потрібно відображати свій дохід у цифрах?

Міністр соціальної політики України Андрій Рева розповів, що в розділі 3 Декларації про доходи у жовтні 2018 року вказуються ЛИШЕ дані про види та суми доходів, інформація про які відсутня в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування за 1-2 квартали 2018 року. Зокрема, це може бути дохід від здачі молока, квартири в оренду, доходи від фрілансу чи заробітки за кордоном.

Ні заробітну плату, ні пенсію, ні соціальні виплати відображати не потрібно. Цю інформацію управління соціального захисту населення верифікує самостійно.

***

Читайте також:

Всі новини на тему>>

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»