• Посилання скопійовано

З 2019 року подорожчало опалення. Рішення НКРЕКП

З 1 січня 2019 року підвищилися тарифи на опалення і гарячу воду для населення для 26 виробників теплової енергії

З 2019 року подорожчало опалення. Рішення НКРЕКП

Економічна правда розповідає, що відповідні рішення були прийняті Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, 10 та 11 грудня 2018 року.

Такий крок пов'язаний з підвищенням Урядом ціни на газ для населення і ТКЕ на 23% з 1 листопада, що своєю чергою було однією з умов, необхідних для продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом.

В цілому тарифи всім 26 ТКЕ були підвищені на 4-24%, в середньому зростання становило 16,6%. Понад 75% в тарифі на тепло припадає на вартість палива.

Нагадаємо, Кабмін на засіданні 19 жовтня ухвалив рішення з 1 листопада 2018 року підвищити ціни на газ для населення на 23%, щоб Україна могла отримати кредит МВФ.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»