• Посилання скопійовано

У Київській області ввели режим надзвичайної ситуації

В Київській області введено режим надзвичайної ситуації через коронавірус. Про це повідомляє прес-служба Київської ОДА

У Київській області ввели режим надзвичайної ситуації

«РБК-Україна» розповідає, що в Київській області введено режим надзвичайної ситуації через коронавірус. Про це повідомляє прес-служба Київської ОДА.

Як зазначається, рішення було прийнято на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської обласної державної адміністрації.

Ситуацію у Київській області класифікували як «Медико-біологічну надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального рівня» прийняли рішення тимчасово ввести на території області режим надзвичайної ситуації. Керівником штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації призначили Максима Іонова, директора Департаменту охорони здоров’я КОДА.

Відзначимо, раніше режим надзвичайної ситуації запровадили в Житомирській та Чернівецькій областях. У регіонах діють такі обмеження:

  • припинено роботу торгових і розважальних центрів, гіпермаркетів, магазинів і ринків. Винятком є ​​продуктовий сектор;
  • обмежена або ж зупинено рух громадського транспорту;
  • всі освітні установи закриті на карантин;
  • жителів просять по можливості працювати з дому і уникати масового скупчення людей;
  • медустанови працюють у режимі підвищеної готовності;
  • заборонені масові заходи;
  • супермаркети працюють до 22:00.

Нагадаємо, український президент Володимир Зеленський не виключав введення надзвичайного стану в Україні через коронавірус.

У МОЗ повідомили, що станом на ранок 18 березня в Україні зафіксовано 14 випадків COVID-19 (Чернівецька область – 10 (1 летальний), Київська область – 3, Житомирська – 1 (летальний).

***

Читайте також: УВАГА! Київ та інші міста України посилюють обмежувальні заходи

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»