• Посилання скопійовано

Увага! ТПП не надсилає листів щодо можливості отримання кредитів – це спам

У таких розсилках недобросовісні фірми, посилаючись на ТПП та представляючись їхніми партнерами, пропонують бізнесу послуги з кредитування

Увага! ТПП не надсилає листів щодо можливості отримання кредитів – це спам

До Торгово-промислової палати стали надходити звернення громадян та юридичних осіб, які на електронні скриньки отримують повідомлення від фірм, що, представляючись партнерами Палати, надають хибну інформацію і пропонують кредити. ТПП України наголошує, що не має жодного відношення до подібних акцій.

Останнім часом збільшились розсилки з недостовірною інформацією, що є необґрунтованою, не відповідає дійсності і не була підтверджена жодними доказами.

У таких розсилках недобросовісні фірми, посилаючись на ТПП України та представляючись нашими партнерами, пропонують бізнесу послуги з кредитування.

Звертаємо вашу увагу, що ТПП України не надає кредитних послуг, а дані про всіх наших офіційних представників розміщено на нашому сайті.

З метою захисту своєї ділової репутації, а також прав і свобод громадян, ми просимо повідомляти про такі випадки шахрайства  ТПП України за тел.: (044) 584 28 24.

Будьте пильними, ретельно перевіряйте інформацію!

Джерело: Торгово-Промислова Палата України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»