• Посилання скопійовано

Швидше посилення, ніж пом'якшення карантину: плани Уряду

Кабмін планує продовжити карантин через пандемію коронавірусу до початку травня. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль

Швидше посилення, ніж пом'якшення карантину: плани Уряду

Кабінет міністрів поки не має наміру пом'якшувати карантин в Україні через епідемію коронавірусу. Про це РБК-Україна повідомив один з членів уряду.

За його словами, на сьогодні на порядку денному не стоїть план пом'якшення.

"Ситуація така, що ймовірніше посилення, ніж пом'якшення", - зазначив співрозмовник.

Однак, за його словами, якщо ситуація стабілізується, то Кабінет міністрів розгляне можливість полегшити обмежувальні заходи.

Відзначимо, сьогодні в ЗМІ з'явився нібито план поетапного пом'якшення карантину, яке може початися вже в квітні. Нібито з середини місяця відкриються невеликі магазини, а також всі будівельні та садові комплекси незалежно від площі; з травня - інші магазини, торгові центри, перукарні. При цьому аеропорти і кордони залишаться закритими як мінімум до літа.

 

Прем'єр-міністр заявив, що у травні за умов позитивної динаміки буде запущена економіка України за визначеним планом

Кабінет міністрів України планує продовжити карантин через пандемію коронавірусу до початку травня. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає кореспондент РБК-Україна.

При цьому він додав, що у травні за умов позитивної динаміки буде запущена економіка України за визначеним планом.

"Протягом квітня ми не відступимо від того карантинного режиму, який запроваджений і буде до встановленого 24 квітня. Можливо, скоріш за все буде продовжений до початку травня місяця. В травні за умов позитивної динаміки ми запустимо економіку України за визначеним планом…", - заявив Шмигаль.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»