• Посилання скопійовано

У Києві ввели примусовий карантин у місцях вогнища коронавірусу

За словами Кличка, для упередження поширення коронавірусу у місті на підприємствах та в установах, де будуть зафіксовані спалахи захворювання, запроваджуватимуть примусовий карантин

У Києві ввели примусовий карантин у місцях вогнища коронавірусу

Цими вихідними, столичні правоохоронці нестимуть посилену службу в Києві. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Задля контролю за дотриманням обмежень – цими вихідними правоохоронці нестимуть посилену службу в столиці. Збільшать кількість нарядів поліції для патрулювання у парках і скверах, у публічних місцях Києва. Тому ще раз звертаюсь: не нехтуйте правилами! Не йдіть туди, де вас можуть оштрафувати», – сказав Віталій Кличко.

Також він зазначив, що для упередження поширення коронавірусу у місті на підприємствах та в установах, де будуть зафіксовані спалахи захворювання, запроваджуватимуть примусовий карантин.

«Щоб упередити розповсюдження вірусу, комісія з надзвичайних ситуацій столиці ухвалила рішення про запровадження примусового карантину в місцях, де виявлені вогнища захворювання. На підприємствах, в установах. На треба вберегти людей і убезпечити від загрози підчепити цю заразу! І ми зараз робимо все для цього», – підкреслив Віталій Кличко.

 

***

Від редакції: Наразі відсутній текст рішення щодо примусового карантину. Тому більш докладно розповімо про нові обмеження після його появи.

Джерело: Київська міська державна адміністрація

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»