• Посилання скопійовано

Україна відкриває кордон з країнами ЄС і Молдовою

Уряд підтримав відновлення роботи 66 пунктів пропуску на кордоні з ЄС та Республікою Молдова

Україна відкриває кордон з країнами ЄС і Молдовою

За інформацією МВС на черговому засіданні Уряду, 20 травня, було підтримано проект Розпорядження МВС щодо відновлення роботи 66 пунктів пропуску на кордоні з ЄС та Республікою Молдова.

«Реалізація проекту відновить повноцінний прикордонний рух на кордоні з Республікою Польща, Угорщиною, Словацькою Республікою, Румунією та Республікою Молдова. Залишаються тимчасово закритими пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією та Республікою Білорусь у зв’язку з епідеміологічною ситуацією у цих країнах», – зазначив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.  

Звертаємо увагу! Наразі не оприлюднено тексту розпорядження. Тому, з якої дати почнуть діяти відновлення кордону, не відомо. 

***

Читайте також: УВАГА! Карантин в Україні продовжили до 22 червня (але з послабленнями)

Джерело: Головний сервісний центр МВС України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»