• Посилання скопійовано

З 29 травня буде відкрито кордон з країнами ЄС та Молдовою: роз'яснює Держприкордонна служба

З української сторони буде відкрито пропуск на КПП на кордоні з Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією і Молдовою

З 29 травня буде відкрито кордон з країнами ЄС та Молдовою: роз'яснює Держприкордонна служба

Україна відкриє ще 66 пунктів пропуску на державному кордоні в ніч з 28 на 29 травня. Урядове рішення набере чинності цієї ночі.

Про це в коментарі РБК-Україна повідомив спікер Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

За його словами, сьогодні були оприлюднені зміни до розпорядження №288.

«Це рішення набуде чинності цієї ночі з 00:00 29 числа, фактично відкриваються додатково 66 пунктів пропуску цієї ночі. 56 пунктів пропуску залишаються закритими. Вони визначені у додатку даного розпорядження», – зазначив Дмеченко.

Він уточнив, з української сторони буде відкрито пропуск на КПП на кордоні з Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією і Молдовою. КПП на кордоні з Росією та Білоруссю це рішення не стосується.

Зазначимо, з початку карантину Україна поступово закривала пункти пропуску, щоб попередити завезені випадки коронавірусу.

***

Від редакції: Розпорядженням від 20.05.2020 р. №589-р встановлено оновлений перелік пунктів пропуску, які залишаються поки закритими. Цей перелік було опубліковано в Урядовому кур'єрі №100 від 28.05.2020 р.; у форматі Word його можна завантажити за посиланням.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»