• Посилання скопійовано

Жорсткий карантин можуть ввести з 22 червня (поки для окремих областей)

Повернення до жорсткого карантину в окремих областях з 22 червня наведено у сценарії МОЗ. За словами Ляшка, щоб не повертатися до жорсткого карантину, громадяни повинні дотримуватися рекомендації МОЗ

Жорсткий карантин можуть ввести з 22 червня (поки для окремих областей)

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів, що потрібно робити, щоб уникнути повернення до жорсткого карантину. Громадяни повинні дотримуватися рекомендації Міністерства охорони здоров'я про соціальне дистанціювання, маски і чисті руки.

Про це він розповів в коментарі РБК-Україна.

Санлікар вважає, що повернення жорсткого карантину, напевно, не хоче ніхто: ні громадяни, ні підприємці, ні влада.

"Але якщо ми не будемо дотримуватися санітарних норм і виконувати рекомендації МОЗ про соціальне дистанціювання, маски і чисті руки, може виникнути проблема. Тому краще виконувати ці норми і забути про жорсткий карантин, що можуть ввести в разі стрімкого зростання кількості випадків коронавірусної хвороби", - зазначив Ляшко.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів підтримав продовження дії адаптивного карантину в Україні до 31 липня.

 

Жорсткий карантин для окремих областей за сценарієм МОЗ

МОЗ представив сценарії реагування на поширення коронавіруса в Україні. Згідно з гіршим сценарієм, в деяких областях країни вже з 22 червня можуть ввести жорсткий карантин. 

За даними РНБО, за минулу добу в Україні найбільшу кількість нових випадків захворювання підтвердили у Львівській області - 171. У трійку лідерів за кількістю нових захворювань також входять Закарпатська та Рівненська області - 74 та 73 випадки відповідно.

У цілому в Україні лідерами за кількістю заражених залишаються Київ (4084), Чернівецька (4135) і Львівська (3398) області. Всього в країні понад 34 тисяч хворих COVID-19. Про це РБК писав тут.

 

***

Читайте також: УВАГА! Карантин продовжать до 31 липня

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»