• Посилання скопійовано

Київ посилює карантин: що зміниться (оновлюється)

Столична влада ухвалила рішення про посилення протиепідемічних заходів у Києві

Київ посилює карантин: що зміниться (оновлюється)

Згідно із постановою уряду, столична влада ухвалила рішення про посилення протиепідемічних заходів у Києві. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу повідомити, що відповідно до постанови уряду, місто ухвалило рішення про посилення протиепідемічних заходів у столиці. Зокрема, обмежено час роботи закладів громадського харчування та розважальних закладів (у тому числі, кінотеатрів) – до 22-ої години. Обмежено також проведення масових заходів культурного, розважального, спортивного, рекламного характеру – із 22-ої години», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що обмеження – вимушені і спрямовані на стримування розповсюдження хвороби.

«І місто виконуватиме таке рішення уряду», – підкреслив Віталій Кличко.

 

Від редакції: Зауважимо, що наразі не опубліковано рішення Київської ради. Про це повідомимо додатково.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Київська міська рада

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»