• Посилання скопійовано

Коли буде спалах коронавірусу в Україні: прогноз від МОЗ

За словами Ляшка, в Україні може бути збільшення кількості випадків коронавірусу саме під час епідсезону на грип і ГРВІ, з жовтня до квітня

Коли буде спалах коронавірусу в Україні: прогноз від МОЗ

Тенденції поширення коронавірусної хвороби у світі не є позитивними, і сьогодні в Європі розпочинається друга хвиля. В Україні також прогнозують зростання кількості випадків коронавірусу.

Про це заявив на брифінгу головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

За його словами, динаміка по COVID-19 зростає у Німеччині, Швейцарії, значно зростає кількість випадків в Іспанії.

"І ми прогнозуємо, що в Україні може бути збільшення кількості випадків коронавірусної хвороби саме під час епідсезону на грип і ГРВІ, з жовтня до квітня", - заявив він.

Ляшко зазначив, що наразі система охорони здоров’я з лікарнями першої хвилі і другої хвилі справляється з навантаженням, але може бути спалах кількості заражень.

Зазначимо, в Україні фіксують зростання кількості нових випадків коронавірусу, за добу заразилися понад 1000 осіб.

Нагадаємо, в Україні почали діяти правила зонального карантину.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»