• Посилання скопійовано

3,6 млрд грн – сума карантинної допомоги, виплаченої ФОПам та працівникам

Станом на 4 січня ПФУ вже профінансовано майже 456 тисяч заявок. Наразі кошти не перераховано переважно тим, хто зареєструвався в останні дні минулого року

 3,6 млрд грн – сума карантинної допомоги, виплаченої ФОПам та працівникам

Держава виплатила 3,6 млрд грн допомоги для підприємців та найманих працівників. Заявив Денис Шмигаль на своїй сторінці в Facebook.

"31 грудня завершилося приймання заявок на отримання 8 тис. грн одноразової допомоги для тих людей, чия господарська діяльність страждає внаслідок карантинних обмежень. Загалом для отримання такої допомоги звернулося понад 480 тисяч осіб.

Cтаном на сьогодні Пенсійним фондом вже профінансовано майже 456 тисяч заявок. Наразі кошти не перераховано переважно тим, хто зареєструвався в останні дні минулого року. Можу запевнити, що ці громадяни отримають належну їм допомогу протягом першої половини січня.

Також нагадаю, що ФОПи першої групи звільнені від обчислення та сплати ЄСВ за себе на період із 1 грудня 2020 року до 31 травня 2021 року. Підтримка мікропідприємництва та збереження робочих місць — пріоритетна політика Уряду, і програми підтримки МСБ це яскраво демонструють", - зазначив Прем'єр.

Денис Шмигаль,

Прем'єр-міністр України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»