• Посилання скопійовано

Увага! Уряд затвердив Порядок отримання карантинної допомоги у 8000 грн

На черговому засідання КМУ Шмигаль наголосив на прийнятті на ньому постанови про додаткові заходи соціальної підтримки застрахованих осіб на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу. Перелік КВЕДів цим порядком не встановлено. Чекаємо далі

Увага! Уряд затвердив Порядок отримання карантинної допомоги у 8000 грн

РБК-Україна повідомляє, що підприємці та інші громадяни, які постраждали від умов "червоної" зони карантинних обмежень, зможуть зареєструватися на отримання допомоги в розмірі 8 тисяч гривень вже наступного тижня. Це можна буде зробити за допомогою порталу або застосунку "Дія".

Про це під час засідання Камбіну сказав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Виплати, як і минулого разу, здійснюватимуться автоматично після подання заявки на порталі або в застосунку Дія. Зареєструватись на отримання допомоги від держави у розмірі 8 тисяч гривень можна буде вже наступного тижня", - сказав прем'єр.

Він зазначив, що уряд сьогодні схвалить рішення, яке дасть змогу запустити механізм підтримки громадян та бізнесу, що постраждали від посилених карантинних заходів у "червоних зонах".

 UPD_09/04/2021

На сайті КМУ з'явився текст постанови щодо встановлення порядку виплати карантинної допомоги працівникам та ФОПів червоної зони. Також затверджено новий перелік КВЕДів. Заяви для її отримання слід подавати через Дію. Про це ми розповіли тут

 

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»