• Посилання скопійовано

З 9 квітня у «червоній» зоні дозволили торгівлю садивним матеріалом та роботу хімчисток

КМУ дозволив на території «червоної» зони торгівлю садивним матеріалом та надання послуг з прання та хімічного чищення текстильних і хутряних виробів

З 9 квітня у «червоній» зоні дозволили торгівлю садивним матеріалом та роботу хімчисток

Кабінет міністрів дозволив на території регіонів, на яких установлений "червоний" рівень епідемічної небезпеки, торгівлю садівним матеріалом та надання послуг з прання та хімічного чищення текстильних і хутряних виробів. Таке рішення міститься у Постанові № 310 від 07.04.2021. Зауважимо, що цією ж Постановою №310 змінено порядок перетину на час карантину. Про це ми писали тут. Зміни внесені до постанови Кабінету міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236

Постанова № 310 опубліковано в "Урядовому кур'єрі" № 68 від 09.04.2021 р. Відповідно з цієї дати вищезгадані види діяльності вжене є забороненими.

Нагадаємо, станом на 9 квітня за даними МОЗ,  «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки встановлений в Києві, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

У "червоній" зоні забороняється робота ТРЦ, кафе, ресторанів, а також масові заходи. Також там обмежується відвідування навчальних закладів. Крім того, місцева влада може самостійно обмежувати роботу транспорту.

Водночас з "червоної" зони карантину найближчим часом можуть вийти західні області України, які першими зіткнулися з третьою хвилею коронавірусу.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»