• Посилання скопійовано

Заява на допомогу 8000 грн: тестування на сайті «Дії» завершилося, можна подавати!

19 квітня, як обіцяв Уряд, постраждалі від обмежень під час карантину ФОП та працівники отримають можливість подати заяву на допомогу від держави в розмірі 8 тис. грн. Охочі почали штурмувати сайт «Дії» зі сходом сонця. Проте до 10:00 подати заяву було неможливо - сайт видавав попередження, що послуга доступна лише для бета-тестувальників

Заява на допомогу 8000 грн: тестування на сайті «Дії» завершилося, можна подавати!

Як ми повідомляли раніше, з 19 квітня на сайті "Дії" у ФОП та працівників, які фінансово постраждали від обмежень, введених під час карантину, мала з'явитися можливість подати заяву на отримання допомоги від держави в розмірі 8000 грн.

Про те, кому надаватиметься допомога, а кому ні, і що крім допомоги від держави можна розраховувати ще й на допомогу від місцевих бюджетів, ми писали тут і тут.

Десь до 10.00 усі бажаючі подати заяву на сайті "Дії" отримували відповідь, що така послуга доступна лише для бета-тестувальників.
Проте зараз вже такого обмеження немає, і вже є перші щасливці, кому подати таку заяву вдалося успішно.

 

Алгоритм для подання заяв від «Дії»

  1. Зареєструйтеся чи авторизуйтеся в кабінеті громадянина на diia.gov.ua за допомогою електронного підпису або BankID.
  2. Дія автоматично перевірить ваші дані в Реєстрі застрахованих осіб Пенсійного фонду та Державної податкової служби України на відповідність умовам виплати.
  3. Оберіть область, в якій ви проводите діяльність.
  4. Підтвердіть своє поточне місце роботи.
  5. Введіть номер свого гривневого рахунку у форматі IBAN.
  6. Перевірте та надішліть сформовану заяву.
  7. Очікуйте повідомлення про зарахування виплати. Ви отримаєте допомогу на особистий гривневий рахунок у термін від 7 днів після подання заяви.

 

Увага! 20 квітня о 12.00 почнеться онлайн-брифінг щодо виплат матеріальної допомоги ФОПам та найманим працівникам, у якому візьмуть участь фахівці Мінцифри, Мінекономіки, Мінсоцполітики та ПФУ.

Як очікується, під час онлайн-брифінгу вони розкажуть про деталі отримання послуги та нададуть покрокову інструкцію.

Трансляція брифінгу відбудеться на YouTube-каналі КМУ та на офіційній сторінці Мінцифри у Facebook.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Дія

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»