• Посилання скопійовано

Школярі Києва не будуть вчитися влітку

У Міносвіти не планують продовжувати навчання столичних шкіл влітку

Школярі Києва не будуть вчитися влітку

Дистанційне навчання у Києві не переривалось, канікули були у ті терміни, коли мали бути, тому школи столиці не планують продовження навчання у перший місяць літа.

Про це в ефірі Громадського радіо розповів Юрій Кононенко, начальник головного управління шкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

«У Міністерстві зараз немає інформації про те, що заклади освіти ухвалюють рішення про продовження роботи у червні», – сказав Кононенко.

Але у деяких регіонах може йтись про продовження навчання:

«Особливо це стосується регіонів ближче до заходу України. Оскільки там дійсно була ситуація, що канікули оголошувались понаднормово. 

За законом, в Україні навчальний рік починається 1 вересня і закінчується не пізніше 1 липня.»

***

Читайте також: Увага! Окремим школярам планують продовжити навчальний рік до липня

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Громадське радіо

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»