• Посилання скопійовано

Скільки заяв щодо карантинної допомоги вже профінансовано?

За інформацією Уряду, наразі профінансовано третину заявок на виплату карантинної допомоги

Скільки заяв щодо карантинної допомоги вже профінансовано?

Під час наради щодо коронавірусу 17 травня Президент поцікавився станом виплати матеріальної допомоги у розмірі 8 тис. грн ФОПам і працівникам малих підприємств, діяльність яких постраждала від запровадження карантинних обмежень у квітні цього року.

Як доповіли Главі держави, всього було зареєстровано понад 360 тисяч заявок на отримання такої допомоги, за 120 тисячами з них уже здійснена виплата.

Прем'єр-міністр зазначив, що держава спрямувала підприємцям 1 млрд грн, і найближчим часом буде виплачено ще 400 млн грн.

***

Читайте також: ПФУ вже перерахував 1 млрд грн карантинної допомоги ФОПам та працівникам

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Офіційне інтернет-представництво Президента України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»